شستشو موکت در تهران | شستشوی موکت در قالیشویی

زمان های قدیم موکت ها جایگزین فرش های امروزی در خانه ها بودند. در ابتدا موکت ها در مدل های محدود موجود بود اما به مراتب که نیاز مردم به موکت ها بیشتر شد تولیدکنندگان سعی بر تولید مدل های مختلف در اندازه های مختلف داشتند.

در این مقاله می خواهیم با ارائه تعدادی راهکار شستشوی موکت را برای شما آسان تر نماییم. پس همراه ما باشید.

موکت ها نیز همانند سایر وسایل های خانه نیاز به نگهداری و نظافت دارند چرا که موکت ها بیشترین درصد خانه را در بر می گیرند و توجه نکردن به تمیزی آن موجب وجود جلوه ناخوشایند می شود، پس برای داشتن یک خانه تمیز میبایست به نظافت این آیتم مهم در دکوراسیون توجه نمود.

یکی از روش های کاربردی شستشوی موکت در قالیشویی می باشد که در وحله اول باید یک قالیشویی معتبر و کاربلد را بیابید که پیشنهاد ما به شما قالیشویی مینی سیتی می باشد.

بهترین زمان برای شستشوی موکت

موکت ها همانند کف پوش های امروزی که کل سطوح کف خانه را می گیرند و همچنین مانند فرش ها نیاز به شستشو دارند چرا که در طولانی مدت در اثر رفت و امد زیاد آلوده و کثیف می شود و باید هر 4 تا 5 ماه شسته شود.

در بین این بازده زمانی امکان دارد بر اثر بی احتیاطی و اتفاقی باعث بوجود آمدن لکه هایی نیز روی موکت شود که باز هم نیاز به شستشو دارند.

شما هر زمان که لکه های چربی و یا گرد خاک به میزان زیاد روی موکت مشاهده کردید می توانید شستشوی را انجام دهید.

انواع موکت های قابل شستشو

موکت ها به دو حالت چسبیده و جدا مورد استفاده قرار می گیرد که روش شستشو در هر دو حالت متفاوت می باشد که به شرح زیر می باشد :

شستشوی موکت چسبیده

شستشو موکت های چسبیده به سطح زمین را میبایست به دست افرادی که در این حوزه فعالیت و تجربه دارند سپرد چرا شستشو این نوع موکت ها کار ساده ای نیست .

شستشوی موکت جدا

شستشو موکت های جدا همانند شستشو فرش ها می باشد و نسبتا همه با طریقه شستشو فرش ها آشناییت دارند اما در شستشو موکت ها باید دقت و ظرافت بیشتری به خرج داد چرا که موکت ها جنس نارکی دارند و هرگونه بی احتیاطی موجب دیدن آسیب جدی شود.

شستشوی موکت در قالیشویی

شستشوی موکت در قالیشویی

با توجه به توضیحات بالا شستشو موکت ها در منزل امکان پذیر می باشد اما عده ای زمان کافی و یا علاقه ای به انجام این کار به روش سنتی ندارند و ترجیح می دهند این کار به روش اصولی و مدرن و به دست افراد حرفه ای سپرده شود.

شستشو در قالیشویی مینی سیتی به دو روش مکایزه و غیر مکانیزه صورت می گیرد، در این بخش به صورت کامل به این دو موضوع خواهیم پرداخت :

روش مکانیزه

در این روش به دلیل استفاده نشدن از ماشین آلات صنعتی از کیفیت کمتری برخوردار است و بیشترین استفاده از این روش برای لکه گیری می باشد. (جهت اطلاع بیشتر درباره این خدمت، به صفحه لکه گیری فرش مراجعه کنید.) در حالت مکانیزه از اسفنج ها و مواد شوینده مخصوصی استفاده می شود.

روش غیر مکانیزه

در این روش با استفاده از مواد شوینده مناسب و دستگاه های صنعتی قوی موکت ها را شستشو می دهند.

شستشو موکت ها در قالیشویی به روش غیر مکانیزه به ترتیب به شرح زیر می باشد:

دستگاه موکت شویی برسی

در ابتدا مقدار مورد نیاز مواد شوینده به همراه آب در مخزن آب ریخته شده و بصورت یکسان در همه جای موکت اسپری می شود سپس، در این مرحله فرچه ها با سرعت شروع به کشیده شدن روی سطح موکت می کنند و مرحله شستشو آغاز می شود.

دستگاه موکت شویی اسپری مکش

بعد از تمام شدن مراحل شستشو تمام کثیفی ها و آلودگی ها از موکت پاک می شود و همزمان عمل خشک شدن شروع می شود. این دستگاه بیشتر در جاهایی که دسترسی سخت می باشد مورد استفاده قرار می گیرد.

دستگاه پولیشر و مکنده صنعتی

با استفاده از این دستگاه مراحل خشک شدن راحت تر پیش می رود و با وجود مکند هیچ گونه آلودگی به جا نمی ماند.

شستشو موکت در تهران

مکان ها و مراکزی که در تهران و حوکه قرار دارند و بطور مرتب طی دوره ای مشخص موکت ها را شستشو می دهند و نداشتن یک قالیشویی قابل اطمینان می تواند باعث شود این مسئله به یک معضل بزرگ تبدیل شود.

شستشو موکت در محل

همانطور که در بالا اشاره کردیم موکت ها به روش های چسبیده و جدا مورد استفاده قرار می گیرند.

موکت های چسبیده که در انواع چمن مصنوعی، کبریتی و… کاربرد دارند به همین دلیل نیاز به شستشو در محل دارند، چرا که امکان جداسازی و شستشو به روش های دیگر امکان پذیر نیست و بهترین راه حل کمک گرفتن از قالیشویی ها می باشد.

مینی سیتی با داشتن تجهیزات کامل و تیم با تجربه می تواند خدمات با کیفیت را ارائه دهد.

شستشو موکت در منزل

شستشو موکت در منزل

بطور کلی شستشو موکت به نسبت فرش کار اسوده تری می باشد اما توجه داشته باشید که اسانی این کار نمیتواند دلیل بر این باشد که بی حوصله صورت بگیرد چرا که شستشو نا درست می تواند باعث کمتر شدن طول عمر موکت های شما می شود.

شستشو موکت ها در منازل به روش سنتی صورت می گیرد که به مراحل زیر تقسیم می شود:

شستشو با مواد شوینده : در این روش شما با استفاده از فرچه ها و مواد شوینده موجود در خانه می توانید موکت ها را بشورید که دقیقا همانند شستشو فرش صورت می گیرد.

شستشو موکت با جوش شیرین و سرکه

همانطور که می دانید جوش شیرین کاربرد های فراوانی برای هر گونه سطوحی دارد. در زمینه شستشو موکت نیز به شما کمک بسیاری می کند.

شما در ابتدا می توانید روی لکه های مورد نظر مقدار مناسبی جوش شیرین ریخته و پس از گذشت اندکی زمان آرام آرام سرکه اضافه کنید و اجازه دهید تاثیر خود را بگذارد سپس، با یک دستمال ضخیم که قدرت جذب بالایی دارد روی سطح موکت را پاک کنید و ناحیه مورد نظر را به وسیله جارو برقی خشک کنید.

شستشو موکت با نمک و سرکه

شما با ترکیب جادویی این دو عنصر می توانید نتایج خارق العاده ای را بدست آورید. در ابتدا نمک و سرکه را باهم ترکیب نموده تا به شکل خمیری در بیاید سپس روی لکه های موکت بکشید و بعد از گذشت زمان اندکی به وسیله دستمال مرطوب پاک کنید و برای خشک کردن نهایی از جارو برقی استفاده کنید.

توجه داشته باشید که مقدار نمک و سرکه را بیش از حد نباشد و زمان زیادی روی موکت نماند چرا که به الیاف موکت آسیب می رساند.

شستشوی موکت در منزل با دستگاه

یکی دیگر از روش هایی که برای شستشوی موکت در منزل استفاده می شود به وسیله ی بخار شوی می باشد. این دستگاه با ترکیب آب و مواد شوینده می تواندد انتخاب مناسبی برای شماهایی که می خواهید یک شستشوی راحت را تجربه نمایید می باشد.

نکته قابل توجه در این زمینه این است که شستشوی با بخار شوی بطور کاملا موقت می باشد و نمیتوان از این روش به عنوان یک شستشوی دائمی استفاده نمود.

همچنین از معایب این روش می توان به کم بودن قدرت لکه بری اشاره نمود.

قیمت شستشو موکت

قیمت شستشو موکت

افرادی که مایل هستند این کار در کمترین زمان و با کیفیت بهتر صورت بگیرد می توانند به قالیشویی های معتبری همچون مینی سیتی رجوع کنند.

در حال حاضر نمی توان قیمت ثابتی برای شستشوی موکت در نظر گرفت چرا که قالیشویی بر اساس متریال و متدهایی که برای شستشوی انجام می دهد قیمت می دهد.

اما لازم به ذکر است که ابعاد موکت نیز می تواند نقش مهمی در بالا بودن قیمت ایفا کند.

شستشوی موکت ادراری

بسیاری از افرادی که در خانه خود فرزند کوچک دارند و یا از حیواناتد خانگی نگهداری می نمایند با این مشکل رو به رو هستند.

به همین دلیل شستشوی موکت ادراری می تواند به از مشکل های این دسته از افراد باشد.

برای حل این مشکل روش های خاانگی وجود دارد که در کمترین زمان بتوان ادرار را از روی موکت از بین ببرند.

برای کسب اطلاعات بیشتر برای شستشوی فرش و یا موکت ادراری می توانید به مقاله روش پاکسازی ادرار از روی فرش مراجعه نمایید.

دستگاه شستشوی موکت

در قالیشویی ها از لوازمات شستشوی صنعتی بسیاری استفاده می شود که به وسیله آنها توانایی شستشوی موکت در تعداد بالا امکان پذیر است.

بطور کلی دستگاه های فراوانی در صنعت شستشوی موکت ها و فرش ها وارد بازار شده اند که علاوه بر افزایش سرعت می تواند انواع و اقسام لکه ها را از بین ببرند.

پس باز هم شستشوی موکت ها اگر به دست قالیشویی سپرده شود شما می توانید در کمترین زمان یک تجربه شستشوی عالی را کسب نمایید.

سوالات متداول

روش های خانگی شستشو موکت به چه صورت امکان پذیر می باشد ؟

روش های خانگی روش های سنتی می باشند که کمی و بیش با آنها آشنایی داریم شما می توانید با مطالعه این مقاله راه های جدیدی از شستشو موکت را یاد بگیرید.

روش های شستشو در قالیشویی چگونه است ؟

در قالیشویی ها به روش های مختلفی موکت ها را شستشو می دهند که در این مقاله ما با پر استفاده ترین روش های امروزی شما را آشنا کرده ایم.

شستشوی موکت در منزل چگونه است ؟

راه کار هایی برای شستشوی موکت در منزل وجود دارد که شما می توانید با صرف زمان کم یک شستشوی با کیفیت را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *